Dealer Login
sofSURFACES logo
DuraSound akoestische tegels logo
akoestische tegels floor scoreakoestische tegels garantieakoestische tegels kros lock

DuraSound rubberen akoestische tegels

Verminder storende geluiden en trillingen van fitnessapparatuur drastisch met onze DuraSound akoestische rubberen tegels. We hebben DuraSound zo ontworpen, dat trillingen beter worden verdeeld en geabsorbeerd. Deze vloer zorgt voor een ongeëvenaarde akoestiek in uw fitnessruimte en dat weten uw klanten zeker te waarderen!


Zwijgen is goud

Geluidsoverlast is een van de grootste probleem voor veel fitnesscentra. De hoeveelheid geluid kan een goede work-out maken of breken. Daarnaast speelt het een belangrijke rol als de ruimte wordt gedeeld in een multifunctioneel gebouw. Per gemeente is de norm voor geluidsoverlast vastgelegd en wordt getoetst of alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om overmatig, repetitief en storend geluid te verminderen.Het minimaliseren van geluidsoverlast is dus op verschillende fronten van groot belang. Door te kiezen voor onze geluid reducerende vloer bewijs je jezelf en je buren dus een grote dienst!


Het ontwerp maakt het verschil

Lawaai gaat niet alleen door de lucht maar zeker ook door de structuur van een gebouw. In een fitnesscentrum komen veel geluiden samen; van de muziek tijdens de aerobicsles, tot het vallen van halters of de repeterende trillingen van veel fitness apparatuur. Juist deze schok- en trillingsgeluiden worden door de bouwconstructie gemakkelijk naar naburige ruimtes overgedragen. Zo geeft elk type geluid zijn eigen reeks uitdagingen voor een goede oplossing.


DuraSound geeft u de oplossing

Toch is de oplossing van alle geluid gerelateerde problemen dichterbij dan u denkt. Onze DuraSound rubberen akoestische tegels zorgen voor maximale geluidsdemping en hebben daarnaast een langere levensduur.

De DuraSound akoestische rubber tegels hebben 
nauwkeurig ontworpen luchtzakken die omgevingsgeluiden opvangen. Daarnaast zijn ze constructief dusdanig ontworpen dat trillingen tot 38 decibel (38 dB!) worden geabsorbeerd en verdeeld.

DuraSound rubberen akoestische tegels absorbeert trillingen


Safe and sound

Verminder blessures met rubberen tegels van SofSurfacs. Bij het laten vallen van zware gewichten stuiteren deze veel minder hoog terug dan op een andere vloer. Dit effect draait dus niet alleen bij aan geluidsabsorptie, maar ook aan de veiligheid op de fitness vloer!


Stilte als wetenschap

SofSurfaces werkt samen met een wereldwijde organisatie die is geaccrediteerd volgens ISO 17025: 2005-laboratoriumsysteem door het Amerikaanse ministerie van Handel, het National Institute of Standards and Technology (NIST) onder het National Voluntary Laboratory Accreditation Programme (NVLAP Lab Code: 100227-0).DuraSound voldoet aan alle normeringen: 

• Geluidskwaliteit (STC), ASTM E90 / 413, voor luchtgeluid

• Impact Isolation Class (IIC), ASTM E492 / E989, voor impactgeluid

• Delta IIC (ΔIIC) voor impact op betonvloeren

DuraSound rubberen akoestische tegels test resultatenDuraSound rubberen akoestische tegels tegel test resultaten


DuraSound

Naast deze standaardtests, houdt Sofsurfaces specifieke tests die het effect van onze vloeren in praktijk demonstreren. Tijdens deze tests vallen gewichten van 25 lb en 55 lb vanaf verschillende hoogtes. Op deze manier willen we zo realistisch mogelijk het effect laten zien van en aantonen hoe ons product presteert in een fitnesscentrum.

Neem contact op met SofSurfaces voor meer informatie onze geluidsoplossingen die u helpen bij het kiezen van de juiste vloer!DuraSound geeft iedereen voordeel:
• Uw klanten en medewerkers
• Ontwerpers en bouwers van fitnesscentra

• Leveranciers van fitnessapparatuur

• en natuurlijk de medebewoners of -huurders in uw gebouw!


Het aanpakken van geluidsoverlast

Ruisonderdrukking resulteert niet alleen in een aangenamere fitness ervaring voor uw klanten.


Daarom zijn DuraSound rubberen akoestische tegels ontworpen om alle geluiden te verminderen.

Ontwerp uw eigen kleur & Layout

voor de speel-, fitness- of daktegels

Creëer het mooiste design voor uw project.

Ontwerpen

Direct informatie aanvragen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form