Dealer Login
sofSURFACES logo
duraTRAIN logo
kroslock logo


DuraTrain fitness vloeren

DuraTrain is een hoogwaardig rubber fitness vloersysteem wat ontwikkeld is om maximale duurzaamheid, comfort, functionaliteit en geluiddemping te bieden.

De toplaag van de tegels bestaat uit sliertjes rubber welke in elkaar haken en daardoor zeer slijtvast is. De noppen aan de onderkant (zowel de massieve als de holle noppen) bestaan uit rubbergranulaat hetgeen een verend effect geeft. Het KrossLock systeem zorgt ervoor dat er nooit kieren tussen de tegels kunnen ontstaan. De tegels hebben een zeer smalle en ondiepe vellingkant waardoor vuil niet in de naden kan gaan zitten en de vloer eenvoudig te reinigen is. De vloer kan geleverd worden in 4 verschillende diktes waardoor er altijd een product is dat aansluit bij uw wensen. Wanneer er ernstige problemen zijn met geluidoverlast door het laten vallen van gewichten op de vloer kan er zelfs voor gekozen worden een combinatie van verschillende diktes toe te passen. Zit uw trainingscentrum op de eerste verdieping of bijvoorbeeld in een winkelcentrum of hotel ? Onze vloer kan het verschil maken als het om geluidsoverlast gaat!

duratrain floor tile

Riverbank Acoustical Company heeft uitvoerige en unieke geluid testen op onze vloeren gedaan volgens ASTM en ISO normen, uitgebreide test rapporten zijn op aanvraag beschikbaar. Afhankelijk van de dikte kunnen geluidreducties tot meer dan 40dB behaald worden. Gewichtheffen direct op de tegels tot 400 kilogram, Crossfit, Cardio trainingen, Functional trainingen, Yoga of groepslessen, het is allemaal mogelijk op de DuraTrain vloer. We geven 10 jaar garantie op de vloer en de vloer wordt geleverd met het Floorscore® certificaat zodat u zeker weet dar er geen schadelijke stoffen in de tegels zijn verwerkt of als emissie in uw ruimte vrijkomen.

duratrain floor tile

Plus Series


Hybrid Series

Ontwerp uw eigen kleur & Layout

voor de speel-, fitness- of daktegels

Creëer het mooiste design voor uw project.

Ontwerpen

Direct informatie aanvragen:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form