Dealer Login
sofSURFACES logo

Garantie DuraSafe speelplaats vloeren

Het doorworstelen van diverse garantie documenten kan een verwarrende bezigheid zijn. Het stellen van de juiste vragen kan ervoor zorgen dat u gevrijwaard blijft van onverwachte kosten mocht het tot een claim komen. Wanneer we naar garanties kijken is het belangrijk te weten dat de meeste producenten / leveranciers van ondergronden relatief kleine ondernemingen zijn. Hierdoor hangt de kwaliteit van de garantie meer af van de betrouwbaarheid van de onderneming zelf dan van hetgeen er daadwerkelijk in de garantie documenten staat. Laten we met bovenstaande in gedachte kijken naar de vragen welke gesteld moeten worden:

Met wie doet u zaken?

Vraag naar de historie van het bedrijf. Hoe lang leveren ze al vloeren. Hebben ze altijd onder dezelfde naam gewerkt? Vraag naar referenties en dan met name naar referenties naar projecten waar problemen zijn geweest. Geen bedrijf is perfect er bestaat een grote kans dat als het bedrijf al langere tijd speelplaats vloeren levert er ooit problemen zijn geweest. Juist dit soort referenties kunnen u op de hoogte brengen van hoe een bedrijf met klachten omgaat.

Wat behelst de garantie?

Staat er iets in de garantie over het voldoen aan de EN1177 norm op de lange termijn? Veel leveranciers geven een garantie en TUV document waarin staat dat de valdemping zal voldoen op de dag van installatie maar wat heeft u daaraan ? U koopt een vloer voor de valdemping en de valdemping dient toch ook op de lange termijn goed te blijven?.

Wat is de lengte van de garantie?

Veel garanties hebben een lengte van 3 tot 5 jaar. Er bestaan verbazingwekkend genoeg ook nog garanties van slechts 1 jaar. Pas extra op wanneer bedrijven bereid zijn hun garantie aan te passen om aan de garantie periode van een andere aanbieder te voldoen. Dit wordt meestal alleen gedaan om de opdracht binnen te halen. Dekt de garantie ook bijkomende kosten als vracht en installatie kosten ? Installatie en vrachtkosten kunnen snel hoog oplopen als vloeren moeten worden vervangen. Vraag uw leverancier of dit soort kosten ook gedekt worden.

Welke garantie biedt SofSurface haar klanten?

SofSurfaces levert een uitgebreide 15 jarige garantie inclusief het voldoen aan de door ons opgegeven valhoogte van de tegels volgens de EN1177. De garantie betreft ook bijkomende kosten zoals vracht en installatie kosten De garantie is ook geldig als er geen onderhoud op de tegels wordt uitgevoerd. DuraSafe is niet ontworpen om het goedkoopste maar beste product in de markt te zijn tegen een concurrerende prijs. Dan de foto zoals er nu staat

Photo of duraSAFE tile

Wat levert onze garantie u op?

U zult het zeer waarschijnlijk nooit nodig hebben maar u kunt ervan op aan dat u gedekt bent door de best mogelijke fabrieksgarantie door SofSurfaces. Deze geruststelling onderscheidt DuraSafe van andere valondergronden.