Dealer Login
sofSURFACES logo

Planning

U kunt ons Autocad of met de hand getekende ontwerpen mailen en wij zetten dat dan om naar Autocad tekeningen zodat er een helder overzicht komt van welke hoeveelheden u nodig heeft. We kunnen ook ontwerpen voor u maken met diverse kleuren tegels.

Installatieproces

Ongeacht welk van onze producten u gebruikt, wij zorgen er altijd voor dat de tegels op de juiste manier worden geïnstalleerd. Onze eigen installatie teams en partners zijn uitstekend getraind en zullen ervoor zorgen dat de installatie naar uw en onze wens wordt uitgevoerd. Bij relatief eenvoudige projecten (met name DuraTrain ) kunnen wij u of uw installateur door middel van video`s , on site trainingen of online trainingen prima voorbereiden. Onze teams kunnen speel projecten van A tot Z uitvoeren; u koopt en laat het speeltoestel plaatsen, wij zorgen voor de onderbouw en het leggen van de tegels. 

Ondervloeren

De flexibele SofSurfaces tegels zullen de vormen van de ondervloer volgen. Is deze niet vlak dan zal dit aan de bovenkant van de tegels zichtbaar worden. Het is dus zaak dat ondervloer hard en vlak is en niet kan verzakken. Afhankelijk van uw project kunnen dit de volgende vloeren zijn: beton tegels, gestort beton, getrild granulaat, dakbedekking, houten vloer en bestaande vloerafwerking zoals vinyl, tapijt, kunststof etc.