Dealer Login
sofSURFACES logo

Veiligheid

Onze producten beschermen u , de mensen waar u mee werkt en de materialen waar u mee werkt. Of het nu vallende kinderen zijn of betonvloeren waar zware halters op neerkomen, of kwetsbare dakbedekking waar een tafel op moet kunnen worden gezet, u kunt erop vertrouwen dat onze producten bescherming bieden. Durasafe biedt valdemping welke ongeëvenaard is, DuraTrain kunnen vallende gewichten tot 400 kg. weerstaan en DuraStrong beschermt uw dakbedekking tot in lengte van dagen.

Levensduur

Onze producten zijn ontworpen om de zwaarste condities te kunnen weerstaan. De tegels worden reeds jaren gebruikt in zowel winterse omstandigheden zoals we die in Alaska vinden maar ook de zeer warme en UV intensieve omstandigheden zoals in Dubai hebben geen nadelige invloed op de tegels.De toplaag van de tegels welke uit in elkaar hakende sliertjes rubber (buffings) bestaat kan alle omstandigheden aan. Ook de krachten welke vrijkomen als een zware dumbell van schouder hoogte op de vloer valt worden geabsorbeerd.

Aanzicht

We vinden het heel belangrijk dat de vloer niet alleen functioneel is maar er ook mooi uitziet. De DuraSafe en DuraStrong tegels zijn in Plus en Premium kleuren te leveren. De DuraTrain in de Plus en Hybrid kleuren.
Met onze kleur renderer kunt u zelf kleuren samenstellen en zo een vloer ontwerpen welke bij uw project past.

Duurzaamheid

Door met hoofdzakelijk hoogwaardig gerecycled materiaal te werken kunnen we maximale kwaliteit leveren met een minimale footprint. Door met onze producten te werken kunt u punten verdienen volgens onder andere LEED en BREEAM. Onze producten kunnen na beëindiging van de levensduur weer eenvoudig worden omgezet naar grondstoffen.

Minimaal onderhoud

Wanneer onze tegels zijn geïnstalleerd hoeft u er alleen nog maar van te genieten. Ze zijn eenvoudig te reinigen en wij garanderen dat ze hun eigenschappen behouden met nagenoeg geen onderhoud. Zo zullen de speelplaats tegels ook zonder onderhoud hun valdempende eigenschappen behouden : Lifetime Guaranteed!